skab din forandring: 

-Du er alt, der skal til

Med vores hjerte og sjæl, byder vi dig velkommen til en rejse, der vil forvandle dit liv på måder, du aldrig havde forestillet dig. På vores kursus, "SKAB DIN FORANDRING - DU ER ALT, DER SKAL TIL," vil du opdage kraften i energiforståelse, chakraindsigt, energetiske grænsesætninger, kontakt med dine guider og en dybere forståelse af healingens energi.

Energiforståelse åbner døren til en ny dimension af selvopdagelse. Du vil lære at forstå og styre din indre energi, skabe balance og harmoni, og dermed skabe et solidt fundament for mere flow i dit liv.

Chakraindsigt vil give dig mulighed for at forstå og forbinde med de vitale energicentre i din krop, som styrer dine følelser, tankeprocesser og helbred. Når du lærer at harmonisere disse centre, kan du skabe balance og velvære på alle niveauer.

Energetiske grænsesætninger vil give dig evnen til at beskytte dig mod negativ indflydelse og overvældende energier. Du vil lære at sige "ja" til det, der tjener dig, og "nej" til det, der ikke gør.

Kontakt med dine guider vil bringe dig visdom, vejledning og støtte fra det åndelige rige. Deres kærlighed og indsigt vil belyse din vej og give dig modet til at træffe de rigtige beslutninger.

En dybere indsigt i healingens energi vil give dig indsigt i og forståelse for healingens kraft.

Sammen vil vi udforske disse magiske elementer, der vil forme din fremtid. Du er ikke alene på denne rejse; vi er her sammen for at støtte og inspirere hinanden.

Forbered dig på at opnå forandring, vækst og indre fred på dette kursus. Du er alt, der skal til for at skabe den forandring, du ønsker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i de dejligste omgivelser til en energifyldt week-end, hvor du får lov at arbejde med dig selv i et kærligt og trygt rum med andre ligesindede.  

Kærlighed og lys,

Bettina og Karina

Hvem er vi?

Dette kursus er et samarbejde mellem Bettina fra "Guard your soul" og Karina fra "Soul Movement". Vi er begge spirituelle og hjælper dagligt andre med at finde mere balance, og med at finde hjem til sig selv. Vi elsker at lave ting sammen - energierne, der opstår, når vi er sammen er elektriske, kærlige og fyldt med latter og nærvær - og det vil vi nu gerne dele ud af med jer, i de mest magiske kursus lokaler, som understøtter den magi, vi ved, dette kursus kommer til at byde på. 
Vil du også opleve magien, så skynd dig at booke en plads.

Det praktiske:

Dag 1:


-       Vi dykker ned i de 7 hovedchakraer, og du lærer at forstå dine ubalancer og blokeringer, som bor i disse chakraer. Du lærer om den feminine og maskuline side af chakraerne, og hvordan de kommer til udtryk. Og du får nolge konkrete værktøjer til at sikre bedre balance i dine chakraer.

-       Vi hjælper dig til at skabe en større energibevidsthed, og du lærer konkrete værktøjer til at beskytte dig selv, kontrollere energien og lukke af for andres energier.


Dag 2:


-       Vi skal udforske energetiske grænser, og lærer nogle simple principper for, hvordan man kan sætte en kærlig energetisk grænse ved brug af dit hjertechakra.

-       Du skal lære at skabe energikugler og rense dine omgivelser for negative energier

-       Du prøver gennem en guided meditation lærer at kontakte dine guider

-       Du vil lære om, hvordan din og dine omgivelsers forståelsesoplevelse ændres, når du arbejder som lysarbejder.
Begge dage får du baggrundsviden, praktisk træning og konkrete redskaber, som hjælper dig til at kunne skabe den forandring i dit liv, du ønsker dig. For du er alt, hvad der skal til, hvis du ønsker forandring.

Hvornår:

17. og 18. August 2024 kl. 10-16

Hvor:

Rolandsvej 10, 4220 Korsør

Pris:

DKK: 3.330,- 

MELD DIG TIL SENEST D. 11. FEBRUAR 2024 og spar 530,- KR. 

Early Bird pris frem til 11. Februar: 2.800,- kr.

I prisen er inkluderet kaffe, te, frugt, frokost begge dage og kage til kaffen.