ER SPIRITUALITET HOKUS POKUS?

Jeg bliver tit mødt med, at spiritualitet er hokus pokus, hekseri, snak med spøgelser og andet godt - men spiritualitet er så meget mere. Se med i min video, hvor jeg deler, hvad spiritualitet er for mig.

Mit navn er Karina Moll, jeg er 49 år og bosiddende lidt uden for Holbæk på en lille gård.

Her bor jeg med min datter, vores 4 heste, 3 hunde og 2 katte.

Jeg har i mere end 25 år arbejdet som leder, heraf mere end 10 år som global chef i en børsnoteret amerikansk virksomhed, hvor jeg bl.a. arbejdede gennem teams i mere end 350 lokationer fordelt over hele verden. Jeg rejste meget og elsker at møde andre kulturer og lære andres perspektiver at kende.

Jeg har haft ansatte placeret på alle kontinenter, og har ledet og coachet multikulturelle teams. Jeg har undervist og holdt foredrag for alt fra 5 til 400 mennesker, og ved, hvor vigtigt det er, at der er mulighed for løbende hjælp og vejledning under et uddannelsesforløb - hvor vigtigt det er, at selv et on-line forløb stadig giver rigeligt med direkte kontakt til underviseren.

Gennem mine mange år som leder, har jeg et utal af lederuddannelser bag mig, og senest (2019/2020) tog jeg en engelsk master, kaldet ILM7. 

Coaching, forandringsledelse og konflikthåndtering er nogle af de områder, jeg har dykket særlig ned i, og netop disse teknikker er idag en integreret del af den terapi jeg tilbyder.

For mere end 20 år siden tog jeg Reiki l og Reiki ll hos Hanne Fritzbøger, Reikimester i den international Reikimesterforening. Dermed er jeg initieret til Reiki i direkte linie og under de oprindelige forskrifter som Dr. Mikao Usui videregav efter at han genfandt Reiki i slutningen af 1800-tallet. Han kaldte dette traditionelle Reiki System for Usui Shiki Ryoho.

Healingen har altid hjulpet mig med balance og grounding. Den indre ro, og afstressning, som reiki giver har været til stor gavn for mig, både privat som i min internationale karriere.

I foråret 2020 var det dog tid til at prøve noget nyt. Jeg har i mange år gjort en forskel på bundlinjer - men det er langt mere inspirerende at gøre en forskel for mennesker og dyr.

Jeg begyndte derfor i efteråret 2020 på dyretelepati uddannelsen hos Ditte Young, og arbejder idag med healing, clairvoyance coaching, personlig og forretningsmæssig udvikling samt dyretelepati. Dyr har altid haft en særlig plads i mit hjerte, og derfor tilbyder jeg også healing til dit dyr - ikke kun til dig.

Når jeg arbejder med dig eller dit dyr, er der mulighed for, at jeg inviterer dine guider til at hjælpe. Jeg vil i så fald formidle de beskeder dine guider har til dig og dit dyr, for at hjælpe jer endnu bedre på vej. 

Under en clairvoyance coach session vil både guider og afdøde være med os - det kan være begge dele, men det er altid dem, der har de vigtigste budskaber, og råd til dig på din rejse, der dukker op. 

At finde ind til noget, der igen fylder min dag med glæde og motivation har været fantastisk, og jeg glæder mig til at hjælpe dig og dine dyr på vej.

c.v:
2023:    Trance l, Angie Morris, Arthur Findlay College
2023:    Rebirth, Lee Harris
2022:    Healing med de Åndelige Læger & Dyrlæger
2021-2022: Diverse Kurser om Essentielle Olier til dyr, hos den amerikanske dyrlæge, Dr. Janet Roark 
2022:      Rebirth, hos Lee Harris
2021-2022: Clairvoyance Coach, hos Charlotte Frimann
2021:     Spiritual Awakening hos Charlotte Frimann
2020-2021: Dyretelepatør uddannelse hos Ditte Young
2019-2020: ILM7, Leadership and Management, med fokus på coaching i komplekse organisationer og på strategisk niveau, strategisk udvikling og tilgang, udvikling af mentor kompetencer, udvikling af kommunikative evner, følelsesmæssig intelligens, og teoretisk og praktisk      udvikling af forskellige typer coaching og mentor metoder.
2013-2013: MRICS, Corporate Real Estate
2010-2010: Ledernes kompetencecenter, med udgangspunkt i Enneagrammet, Joharis Vindue, konflikthåndtering, gruppeprocesser,    forandringsledelse mv.
1997-2009: Diverse salgs og lederkurser, med fokus på DISC; MBTI, BALA mv.
2004-2006:  home Lederkusus, baseret på situationsbestemt ledelse, DISC, coaching, vanskelige samtaler, SMART, GROW, refelkterende teams, liniær og cirkulær forståelse.
2003-2005: Diverse clairvoyance kurser med fokus på at formidle budskaber fra guider og den åndelige verden
2000-2001: Reiki Healing l og ll hos Hanne Fritsbøgger
1997-1999:  Statsautoriseret Ejendomsmægler og Valuar