HØR MIN HISTORIE OG MIN TILGANG TIL SPIRITUALITET:

I begyndelsen af 2024 blev jeg interviewet af KIP TV (Kvinder I Provinsen). Du kan se interviewet her ved siden af, hvor jeg bl.a. fortæller om hvordan jeg hjælper mine kunder, hvad der er vigtigt for mig, og hvor jeg vil hen med Soul Movement. 

VELKOMMEN TIL MIN VERDEN AF TRANSFORMATION OG HEALING. 

Jeg er Karina Moll, en passioneret sjæl på 51 år, der kalder en idyllisk gård uden for Holbæk mit hjem. Sammen med min datter deler vi vores liv med 2 heste, 4 hunde og 2 katte – en mangfoldig familie, der spejler min egen rejse gennem livet.

Mine rødder strækker sig over 25 år som leder, heraf mere end et årti som global chef i en børsnoteret amerikansk virksomhed. Gennem teams spredt over 350 lokationer verden over, har jeg navigeret i mangfoldigheden af kulturer, lært fra forskellige perspektiver og omfavnet forandringer på tværs af kontinenter.

Mit hjerte er fyldt med erfaringer fra ledelse og coaching af multikulturelle teams. Jeg har undervist og inspireret grupper fra 5 til 400 mennesker, og jeg forstår dybden af at tilbyde vedvarende støtte og vejledning i uddannelsesforløb. Selv i en digital tidsalder mener jeg, at direkte kontakt med underviseren er afgørende.

Mine lederuddannelser, kombineret med en nylig opnået engelsk mastergrad (ILM7), har formet mig til at specialisere mig i coaching, forandringsledelse og konflikthåndtering. Disse teknikker udgør i dag en integreret del af den terapi, jeg tilbyder – en terapi, der går ud over det konventionelle for at skabe varig positiv forandring.

For over 20 år siden blev jeg indviet i Reiki l og Reiki ll af Reikimester Hanne Fritzbøger, og jeg praktiserer dette traditionelle Reiki System i direkte linie fra Dr. Mikao Usui. Reiki har været min kilde til balance og grounding, og jeg bærer denne transformative energi med mig både i det private og i mit arbejde.

Foråret 2020 markerede starten på en ny rejse. Jeg besluttede mig for at udforske dybderne af dyretelepati hos Ditte Young. I dag kombinerer jeg min erfaring med healing, clairvoyance coaching og personlig/forretningsmæssig udvikling med dyretelepati. Dyr har altid haft en særlig plads i mit hjerte, og jeg tilbyder nu healing ikke kun til dig, men også til dine elskede dyr.

Når du og dine dyr træder ind i mit rum, åbner jeg døren for dine guider. Jeg formidler de budskaber, dine guider har til dig ligesom jeg gennem telepatien deler beskeder til dig fra dine dyr. Gennem telepatien skaber jeg en dybere forbindelse for at vejlede jer på jeres unikke rejse. 

At finde glæde og motivation i noget, der fylder mine dage med mening, er en fantastisk rejse. Jeg ser frem til at dele denne rejse med dig, og sammen skabe transformation og healing for dig og måske også for dine kære dyr. Lad os sammen udforske mulighederne og skabe et liv fyldt med glæde, balance og indre ro. 

Velkommen til en rejse mod det bedste af dig selv og dine kæledyr.


c.v:
2024:     Clearing with Pendulum, Spiritual Healing Therapy
2023:    Trance l, Angie Morris, Arthur Findlay College
2023:    Rebirth, Lee Harris
2022:    Healing med de Åndelige Læger & Dyrlæger
2021-2022: Diverse Kurser om Essentielle Olier til dyr, hos den amerikanske dyrlæge, Dr. Janet Roark 
2022:      Rebirth, hos Lee Harris
2021-2022: Clairvoyance Coach, hos Charlotte Frimann
2021:     Spiritual Awakening hos Charlotte Frimann
2020-2021: Dyretelepatør uddannelse hos Ditte Young
2019-2020: ILM7, Leadership and Management, med fokus på coaching i komplekse organisationer og på strategisk niveau, strategisk udvikling og tilgang, udvikling af mentor kompetencer, udvikling af kommunikative evner, følelsesmæssig intelligens, og teoretisk og praktisk      udvikling af forskellige typer coaching og mentor metoder.
2013-2013: MRICS, Corporate Real Estate
2010-2010: Ledernes kompetencecenter, med udgangspunkt i Enneagrammet, Joharis Vindue, konflikthåndtering, gruppeprocesser,    forandringsledelse mv.
1997-2009: Diverse salgs og lederkurser, med fokus på DISC; MBTI, BALA mv.
2004-2006:  home Lederkusus, baseret på situationsbestemt ledelse, DISC, coaching, vanskelige samtaler, SMART, GROW, refelkterende teams, liniær og cirkulær forståelse.
2003-2005: Diverse clairvoyance kurser med fokus på at formidle budskaber fra guider og den åndelige verden
2000-2001: Reiki Healing l og ll hos Hanne Fritsbøgger
1997-1999:  Statsautoriseret Ejendomsmægler og Valuar

ER SPIRITUALITET HOKUS POKUS?

Jeg bliver tit mødt med, at spiritualitet er hokus pokus, hekseri, snak med spøgelser og andet godt - men spiritualitet er så meget mere. Se med i min video, hvor jeg deler, hvad spiritualitet er for mig.