Kurser & Uddannelser

Jeg har undervist og holdt foredrag på mange niveauer, og for større og mindre grupper i mere end 25 år, og ved hvor vigtigt det er, at du har direkte adgang til din underviser.

Mine uddannelser og kurser tager altid udgangspunkt i den enkelte deltagers rejse. Selv om en del af kurserne kan foregå on-line, så er det for mig vigtigt, at sikre, at du får den rigtige støtte og vejledning gennem hele forløbet. Derfor er mine kurser og uddannelser også med direkte adgang til mig, og ikke et video-kursus, hvor du er "alene" under hele eller dele af forløbet.

Har du flere spørgsmål, eller nogle konkrete ønsker, så kontakt mig gerne.Dyretelepati Uddannelser

Dyretelepati for Voksne

Du kender det sikkert alt for godt - følelsen af at dit dyr forsøger at fortælle dig noget, men du forstår det ikke helt.
Dyr taler til os, og alle kan lære at høre dem.
Når vi er i stand til at tale med vores dyr forstærkes vores relation, samarbejdet forbedres væsentligt, og vi kan hjælpe vores dyr, med det, de synes er svært.

Vil du også lære dyretelepati, og udvikle dine evner til at tale og forstå dyr?


Dyretelepati for børn & unge

På dette 2-dages kursus lærer du at tale med og forstå dit dyr bedre. Du får nogle gode redskaber til, hvordan du kan skabe et endu tættere forhold til dig og dit dyr.
Du lærer telepati til "hus-behov", og får nogle gode fif til, hvordan du bedst hjælper dig og dit dyr videre sammen.

DYRETS STEMME

– ET HELT UNIKT KURSUSKONCEPT​

Vi kender det alle – vi vil så gerne kunne hjælpe vores dyr, og prøver lidt forskelligt. Det er dog oftest først, når vi kombinerer flere metoder, og ser og forstår vores dyr helt, at vi virkelig gør en forskel for dyret.​ 

"Dyrets Stemme" er et helt nyt koncept, hvor vi binder sløjfe om dig og dit dyr – vi sikrer, at du er godt klædt på, så du fremover langt bedre kan hjælpe dyret og dig selv. Kom med på den mest fantastiske rejse, og forkæl både dig selv og dit dyr, med en helt unik uddannelse, hvor du vil arbejde med den røde tråd - både for dig og dit dyr. Kurser 

Lev Livet Lykkeligt

Forskere fra hele verden har idag dokumenteret, at mennesker, der lever autentisk er mere lykkelige, tilfredse og langt mindre stressede. Så hvordan lever man så autentisk. 
Tag med på denne rejse, hvor vi arbejder med dit autentiske jeg, og sammen arbejder på hvordan du bedst lever dit autentiske jeg. 

Unikt Koncept på vej

Stay tuned for et helt unikt koncept, der forventes endeligt klart efter sommerferien.