Læring med hjertet

Gennem mere end 25 år har jeg undervist større og mindre grupper og en af de ting, der er vigtigt for mig, er at mærke mine elever - at kunne hjælpe dem på et individuelt plan, selvom de er en del af en større gruppe. 
Jeg tilbyder mange års erfaring både som underviser og coach, og når du deltager på mine kurser oplever du altid en grad af personlig udvikling - uanset hvilket kursus du vælger. 

Dyretelepati Uddannelser

Dyretelepati for Voksne

Du kender det sikkert alt for godt - følelsen af at dit dyr forsøger at fortælle dig noget, men du forstår det ikke helt.
Dyr taler til os, og alle kan lære at høre dem.
Når vi er i stand til at tale med vores dyr forstærkes vores relation, samarbejdet forbedres væsentligt, og vi kan hjælpe vores dyr, med det, de synes er svært.

Vil du også lære dyretelepati, og udvikle dine evner til at tale og forstå dyr?


Dyretelepati for børn & unge

På dette 2-dages kursus lærer du at tale med og forstå dit dyr bedre. Du får nogle gode redskaber til, hvordan du kan skabe et endu tættere forhold til dig og dit dyr.
Du lærer telepati til "hus-behov", og får nogle gode fif til, hvordan du bedst hjælper dig og dit dyr videre sammen.

1-dages telepati workshop

Måske er du nysgerrig på, hvad telepati egentlig er, og om det er noget for dig?

Eller måske vil du bare gerne blive bedre til at tale med dit eget dyr?

Alle kan lære at tale med dyr, - også dig!

På denne workshop lærer du grundprincipperne for telepati, og lærer hvordan du selv kan tage kontakt til dit dyr.

Kurser og Fællesskaber 

Lev Livet Lykkeligt

Forskere fra hele verden har idag dokumenteret, at mennesker, der lever autentisk er mere lykkelige, tilfredse og langt mindre stressede. Så hvordan lever man så autentisk. 
Tag med på denne rejse, hvor vi arbejder med dit autentiske jeg, og sammen arbejder på hvordan du bedst lever dit autentiske jeg. 

De Spirituelle Børn

At være forælder til et spirituelt barn er ikke altid en dans på roser. 

Det ved jeg, fordi jeg selv er mor til et sensitivt barn med helt særlige evner. 
Men det er også en hel fantastisk gave - at se mit barn vokse, lande trygt i og med sine evner. 
Det kan være svært at være et spirituelt barn i den verden vi lever i - følelsen af at være anderledes, alene, og misforstået er ofte det, der møder mig, når jeg arbejder med de spirituelle børn.
Derfor har jeg lavet et fællesskab for disse smukke sjæle, hvor både jeg og andre hjælper dem med at lande med deres evner og den spirituelle verden, og hvor de oplever, at de ikke er alene - at der er andre, som har de samme oplevelser og evner som dem. 
Jeg elsker at se disse børn blomstre, og at hjælpe dem til at være med deres evner. Måske det også er noget for dit barn?