Foredrag

Jeg tilbyder foredrag inden for 2 områder: 1. Dyretelepati, dyrenes personligheder, og hvordan du bedst støtter dit dyr afhængigt af dyrets personliged
2. Business - hvordan lever du din drøm ud, og samtidig sikrer, at du kan leve af den? 

Foredrag om telepati og dyrs personligheder

De fleste, der har haft med dyr at gøre ved, at dyr er meget forskellige. Ikke kun mellem arter, men også inden for arter.

Under dette foredrag kommer jeg ind på dyrenes forskellige personligheder, hvad der kendetegner dem, og hvad hver enkelt personlighed motiveres af, og hvad de gerne vil have mindre af.
I får nogle konkrete værktøjer til, hvordan du bedst hjælper dyret med dets udfordringer afhængigt af dets personlighed, og hvordan du kan forbedre jeres relation. 

Jeg fortæller også om telepati - hvad er det, og hvordan fungerer det? Og hvordan kan telepati hjælpe dig og dit dyr i det daglige. 
Alle kan nemlig telepatere - og som dyreejer taler du sikkert allerede med dit dyr hver dag. Få et par fif til, hvordan du bliver bedre til at høre dit dyr.

Lev din drøm - og lev af din drøm

Drømmer du om at leve af din drøm, af din passion?Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte. 
Men ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne leve af det, du brænder allermest for?

Under dette foredrag får du en køreplan for hvordan du konverterer din drøm til dit levebrød. 
Med udgangspunkt i mine mere end 25 års erfaring som leder, både i Danmark og globalt gennemgår jeg en køreplan for at leve din drøm. Min måde at drive min forretning på, er dybt forankret i det spirituelle, og det at leve autentisk. Kun ved at kende sine kerneværdier og inderste drømme bliver vi i stand til at udleve og leve af drømmen.
Men drømmen har brug for handling.Få et par gode råd, og en køreplan under dette foredrag.