Hvem er "De Åndelige Læger"?

De åndelige læger er læger, shamaner, naturlæger, medicinmænd og andre, der gennem tiderne er blevet betragtet som “læger”, og nu er gået over på den anden side.
De arbejder med energetiske redskaberne og mange tusinde års dyb visdom for at afhjælpe vores problemer, og skabe balance i såvel den fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige krop.
At arbejde med de åndelige læger giver healingen en helt ny dimension. 
Når de åndelige læger arbejder er energien ofte så intens, at man kan mærke, hvor de arbejder på kroppen.
De budskaber, som de ofte har med, er vejledning og hjælp til modtageren, så man efterfølgende selv kan arbejde videre med og støtte sin selv-healing og videre udvikling.
Jeg arbejder dagligt med såvel de åndelige læger, som de åndelige dyrlæger og de åndelige healere, og det foregår på samme måde, uanset hvem, der kommer igennem. 

Vil du også lære at heale med de åndelige læger?

Nu har du også mulighed for at lære at heale med de åndelige læger. Det kræver ingen forudgående uddannelser, - det eneste det kræver, er at du er interesseret i det spirituelle og har et åbent sind, så du kan mærke, når de kommer igennem til dig. 

 
Kurset afholdes d. 28. august  2024 kl. 10.00-16.30
det afholdes på midtsjælland
det koster kun 1.950,-

HVAD FÅR DU MED?

Du lærer mere om, hvem de åndelige læger er, og hvordan de arbejder gennem os. Vi laver masser af praktiske øvelser, så du får træning i at arbejde med dem. 
Gennem træningen lærer du at se, hvad de arbejder med på modtageren, med hvilke instrumenter, og hvilke kompetencer de har, der hjælper modtageren videre. 
Du vil både kunne møde de åndelige læger, dyrlæger og healere, og når du går herfra kan du selv arbejder med dem. 

Med i prisen er kaffe, te, frugt og eftermiddagskage. Du medbringer selv frokost.