De Spirituelle børn

Som mor til en sensitiv teenager, med spirituelle evner, både inden for telepati og clairvoyance, har jeg i mange år oplevet, hvor svært det er at være et barn med spirituelle evner.

Der er ofte ikke mange i de spirituelle børns omgangskreds, der forstår hvad det er - eller endnu værre - anderkender, at der er mere mellem himmel og jord. 
Det betyder at barnet tit føler sig ensom, anderledes og ikke ved, hvordan det skal håndtere sine spirituelle oplevelser og evner. 

For disse børn er det vigtigste at blive mødt af forståelse og accept - at blive anerkendt i det de mærker og oplever, og at møde nogle, der kan hjælpe dem til at forstå deres spiritualitet, så de kan lande trygt med deres evner og oplevelser. 

Jeg tilbyder individuelle samtaler med Sensitive børn, hvor jeg lærer dem at være med deres spiritualitet, at beskytte sig energetisk, og forstå deres evner på et dybere plan, så barnet kan være trygt med sine evner og oplevelser. 

Men det kan også være svært at være forælder til et barn med særlige evner. Derfor kan du også få støtte, hjælp og råd som forælder. Det kan du læse mere om nederst på denne side. 

Et trygt og sikkert rum

Jeg skaber et trygt og sikkert sted for børn med spirituelle evner, hvor de kan være åbne og trygt kan dele deres verden og oplevelser.

Jeg skaber rolige og tillidsfulde rammer og give dem en bedre forståelse af den spirituelle verden. Jeg hjælper dem til at lande et trygt sted med deres evner.


Spiritualitet skal gøres jordnært, ligetil og let tilgængeligt for børnene. Det skal være enkelt og let-forståeligt, og jeg elsker at bringe Universet ned på jorden, så det ikke længere er så mystisk for børnene.


Hvordan hjælper jeg?

Barnet modtager redskaber og teknikker til at være med sine spirituelle evner, og til at lukke af, passe på sin energi og beskytte sig selv. 

Med andre ord, så lærer det at være med og styre sin spiritualitet, så den lander et blødt og kærlig sted, og ikke bliver skræmmende eller "forbudt"

Jeg arbejder med det enkelte barn ud fra barnets situation, oplevelser og behov, og ingen børn er ens. 

- og hvad så med mor og far?

Jeg har efterhånden mødt mange forældre til sensitive og spirituelle børn, og det kan være utrolig svært at vide, hvordan man bedst hjælper og støtter sit barn med spirituelle evner. 

Hvor skal man starte, og hvor skal man slutte? Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg ikke gør det værre for barnet? Hvad er den bedste vej frem? Hvad er det egentlig, der sker med mit barn?

Det er bare nogle af de spørgsmål, jeg får fra forældrene. 
Tumler du med nogle af de samme spørgsmål, og vil du gerne være sikker på, at du støtter og hjælper dit barn bedst muligt, så kan jeg tilbyde dig 1:1 clairvoyance coaching, hvor jeg stiller ind på dine og dit barns guider, og sammen får vi råd og vejledning til, hvordan vi bedst muligt hjælper lige netop dit barn. 
For ingen børn er ens, og vi kan ikke putte dem i en kasse - heller ikke en spirituel kasse - ligesom vi heller ikke kan komme dig i en "forælder-kasse". Jeg hjælper med at finde lige præcis den vej, der passer bedst for dig og dit barn.