De Spirituelle børn

Som mor til en sensitiv teenager, med spirituelle evner, både inden for telepati og clairvoyance, har jeg i mange år oplevet, hvor svært det er at være et barn med spirituelle evner.

Der er ofte ikke mange i de spirituelle børns omgangskreds, der forstår hvad det er - eller endnu værre - anderkender, at der er mere mellem himmel og jord. 
Det betyder at barnet tit føler sig ensom, anderledes og ikke ved, hvordan det skal håndtere sine spirituelle oplevelser og evner. 

Jeg har holdt flere telepatikurser for børn, og når jeg ser, hvad det betyder for børnene  at være sammen med ligesindede, at være i et trygt rum, hvor det spirituelle er ligeså naturligt som madpakken i skolen, så er jeg ikke i tvivl om, at det gør en kæmpe forskel for de spirituelle børn.

Derfor har jeg lavet et forum for spirituelle børn, hvor de møder andre med samme evner, hvor de lærer at håndtere deres evner, både så de kan beskytte sig, og vælge hvornår de vil være åbne. 

Men det kan også være svært at være forælder til et barn med særlige evner. Derfor kan du også få støtte, hjælp og råd som forælder. Det kan du læse mere om nederst på denne side. 

Hør mere om mine tanker bag gruppen på min YouTube Kanal:

Hvorfor en gruppe for spirituelle børn?

Jeg drømmer om at skabe et rum for børn med spirituelle evner, hvor de kan møde ligesindende, være åbne og trygt kan dele deres verden og oplevelser.

Jeg vil skabe rolige og tillidsfulde rammer og give dem en bedre forståelse af den spirituelle verden. Jeg vil hjælpe dem til at lande et trygt sted med deres evner.

Jeg vil også være en støtte løbende mellem møderne, hvis der er behov for en snak, hjælp eller andet.

Spiritualitet skal gøres jordnært, ligetil og let tilgængeligt for børnene. Det skal være enkelt og let-forståeligt, og jeg glæder mig til at bringe Universet ned på jorden, så det ikke længere er så mystisk for børnene.


Hvad giver gruppen børnene?

Børnene vil modtage redskaber og teknikker til at være med deres spirituelle evner, og til at lukke af, passe på deres energi og beskytte sig selv. Med andre ord, så lærer de at være med og styre deres spiritualitet, så den lander et blødt og kærlig sted, og ikke bliver skræmmende eller "forbudt"

Hver gang vi mødes, er det tanken, at der vil være et tema - nogle temaer aftaler vi fra gang til gang, og andre vil være planlagt i forvejen. 

De vil få indblik i universets opbygning, forskellige former for spiritualitet, måder at være på, frekvenser, vibrationer, energier, yoga, at være i nuét og meget meget andet. 

Der vil være forskellige gæste-"lærere", som vil dele deres rejse, deres specielle evner, og børnene vil få indblik i f.eks. clairvoyance, , chakraér, telepati og en masse andre spændende ting. Det er så inspirerende at høre om andres rejse, og hvordan de er landet lige præcis der, hvor de er. 


Hvordan foregår det?

Tanken er, at vi mødes fysisk 1 gang om måneden (når vi kender hinanden bedre, kan det være, vi hellere vil mødes on-line hver 2. gang, hvis vi bor meget langt fra hinanden).Udover at vi skal have det sjovt, hyggeligt, og dele vores oplevelser - vil der være et tema, vi snakker om, og som børnene lærer mere om. Vi mødes foreløbig hos mig på Midt-Sjælland, men hvis det giver mening, at vi ind i mellem mødes andre steder i landet, så finder vi ud af det. 

Er der så mange tilmeldte, at vi laver 2 grupper, vil vi kunne lave et Jyllands-hold også.

Gruppen er for børn og unge fra 8-14 år. Temaerne vil blive afstemt med udgangspunkt i aldersgruppen, og ind i mellem kan det være, at gruppen deles op, så der er 2 "niveauer". 
Det vigtigste er, at børnene lærer at være med deres evner, og opdager, at der er mange andre, der har det som dem. 

Datoer for temadage i 2022

De foreløbige datoer ser du her til højre. Det kan være, vi bliver nødt til at justere lidt på dem, men det vil blive meldt ud i god tid. Det kan jo f.eks. være, at der vil være ekstra møder i Jylland, hvis der er mange jyske børn med. 

Vi holder sommerferie i Juli måned, og hygger med juleafslutning d. 18. December. 
Jeg glæder mig så meget til at se jer. 

Foreløbige datoer 2022
  • 29. maj kl. 10.30-14.30
  • 19. Juni kl. 10.30-14.30
  • 21. August 10.30-14.30
  • 18. September kl. 10.30-14.30
  • 30. Oktober kl. 10.30-14.30
  • 20. November kl. 10.30-14.30
  • 18. December kl. 10.30-14.30

Hvordan kommer du med i gruppen?

Du melder dig til via nedenstående link, og du tilmeldes gruppen 6 måneder ad gangen. På den måde kan jeg sikre de bedste arrangementer, når jeg har nogenlunde overblik over, hvor mange, der er med.Der betales for 6 mdr. ad gangen, og dit medlemsskab fornyes automatisk, med mindre, du selv melder dig ud. 

Det koster 200 kr. pr. måned, og ud over vores månedlige møde, vil du blive en del af en FB gruppe, hvor vi løbende kan dele og støtte hinanden. Jeg vil også være en løbende støtte for dig og dine forældre, og du kan altid kontakte mig, også selvom vi ikke lige har møde.
Hvis der er gæsteforelæsere vil der ind i mellem blive opkrævet et ekstra honorar til dem, - men det er selvfølgelig frivilligt om man vil deltage i disse tema-dage, og man betaler kun ekstra, hvis man deltager.
Som medlem af børnegruppen får man 10% rabat på 1:1 sessioner med mig, hvis man gerne vil have en session.


P.S. Hvis du melder dig til inden 1. maj gælder din tilmelding selvfølgelig for 6 måneder fra maj måned 2022.


- og hvad så med mor og far?

Jeg har efterhånden mødt mange forældre til sensitive og spirituelle børn, og det kan være utrolig svært at vide, hvordan man bedst hjælper og støtter sit barn med spirituelle evner. 

Hvor skal man starte, og hvor skal man slutte? Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg ikke gør det værre for barnet? Hvad er den bedste vej frem? Hvad er det egentlig, der sker med mit barn?

Det er bare nogle af de spørgsmål, jeg får fra forældrene. 
Tumler du med nogle af de samme spørgsmål, og vil du gerne være sikker på, at du støtter og hjælper dit barn bedst muligt, så kan jeg tilbyde dig 1:1 clairvoyance coaching, hvor jeg stiller ind på dine og dit barns guider, og sammen får vi råd og vejledning til, hvordan vi bedst muligt hjælper lige netop dit barn. 
For ingen børn er ens, og vi kan ikke putte dem i en kasse - heller ikke en spirituel kasse - ligesom vi heller ikke kan komme dig i en "forælder-kasse". Jeg hjælper med at finde lige præcis den vej, der passer bedst for dig og dit barn. 

Hvis dit barn er med i børne-gruppen får du 10% rabat på clairvoyance coaching.