Lær at tale med dit dyr

De fleste børn taler med deres dyr. De føler instinktivt at dyret forstår dem, og de forstår dyret. 

På dette kursus lærer du at tale med dit dyr, og forstå det bedre. Du lærer, hvordan du finder ud af, hvad dit dyr rigtig godt kan lide, og hvad det gerne vil have mindre af. 
Gennem telepatien får du også en bedre relation til dit dyr, og du får mulighed for at hjælpe dit dyr, med de ting, der kan være lidt svært. 
Du lærer telepati til "hus-behov", og får nogle gode fif til, hvordan du bedst hjælper dig og dit dyr videre sammen. Hvordan foregår det?

2 undervisningsdage

Kurset løber over 2 undervisningsdage, hvor vi veksler mellem at forstå principperne for dyretelepati, dyreadfærd og kommunikation og så at øve os på nogle af gårdens dyr.

Du lærer derfor både de grundlæggende og nødvendige principper for at kunne tale med dit dyr, og du øver dig på levende dyr, med mig ved din side.
Dermed får du den allerbedste læring, og du får al den hjælp du behøver for at kunne tale med dit dyr.På det sidste modul lærer du også at telepatere ud fra et billede.

Du modtager flere detaljer efter tilmeldning, men er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål:
Praktisk information:

Hvornår:  Modul 1: 13. November kl. 10-15
      Modul 2:   20. November kl. 10-15
Hvor:       Sdr. Jernløse, syd for Holbæk (adressen sendes sammen med informationsbrev)
Alderskrav: Min. 11 år
Pris:    Kr. 2.500,- inkl. frokost,