NÆSTE KURSUS START TIL NOVEMBER - SKAL DU MED??
VIL DU LEVE AF DIN PASSION?

Med udgangspunkt i din spirituelle rejse, dine drømme og din vision arbejder vi målrettet over 5 moduler med at konvertere dem til handling.

Vi kombinerer din spirituelle rejse med klare mål og planer, og sikrer, at vi ikke ”bare” løber ud over stepperne i bevidstløs salg, men også sikrer, at den handlekraftige energi er med hele vejen, herunder forretningsmæssige og økonomiske side.

For i sidste ende er målet, at du kan leve af din drøm


Business Basis - Hvad er det?

Business Basis er et coaching forløb, hvor vi målrettet arbejder med at definere din drøm og passion, og konvertere det til en forretning, du også kan leve af.
Derfor arbejder vi også med at udvikle nogle konkrete planer og værktøjer for dig og din forretning. Det hjælper dig med at skabe en forretning du kan leve af fremover, med den vækst, du ønsker dig. Vi laver afslutningsvis en plan du nemt kan bruge –også efter uddannelsen er afsluttet.
Jeg tilbyder forløb, hvor vi arbejder målrettet med at skabe tæt kontakt til dine guider, afbalancere dine chakraer, og styrke din evne til at lytte til såvel intuition som guider. Vi arbejder med din drøm, og sikrer, at den står helt klart for dig, for at skabe det bedste grundlag for next step
Men alt dette giver først rigtig pote, når vi bliver i stand til at transformere og konvertere vores drømme til handling – med andre ord, når vi begynder at leve vores drøm.Derfor arbejder vi også med at udvikle nogle konkrete planer og værktøjer for dig og din forretning. Det hjælper dig med at skabe en forretning du kan leve af fremover, med den vækst, du ønsker dig. Vi laver afslutningsvis en plan du nemt kan bruge –også efter uddannelsen er afsluttet.

KURSETS OPBYGNING


Modul 1:  Få Styr på din drøm
Modul 2:  Blokeringer og afbalancering
Modul 3:  Kontakt med dine guider
Modul 4:  "Dit Autentiske Jeg", "S(strength)W(weakness)O(opportunities)T(threats) og U(unique)S(selling)P(point) analyse af din drøm og dit autentiske jeg, udarbejdelse af "SMART"-mål
Modul 5:  1:1 - Drømme og mål-definering

Du får under hele forløbet kursusmateriale og meditationer, skabeloner til udarbejdelse af planer og analyser, samt hjælp til udfærdigelse af disse planer mv.
Derudover vil der være løbende on-line support via lukket FB-gruppe med de øvrige deltagere.
Som en del af kurset får du individuel coaching og support til udvikling af dine unikke handleplaner og forretningsstrategi.
 


NÆSTE KURSUS START:

Datoer: (al undervisning foregår on-line)

  • Modul 1: 3. November 2021 kl. 10-15
  • Modul 2: 1. December 2021 kl. 10-15
  • Modul 3: 12. Januar 2022 kl. 10-15
  • Modul 4: 2. Februar 2022 kl. 10-15
  • Modul 5: Aftales individueltPris for hele kurset, inkl. 2x individuel coaching moduler:        DKK. 8.000,- ex. moms

Tilmelding/Spørgsmål til Business Basis