Hvad er Reiki?

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi.

Reiki er en blid, intensiv og effektiv form for healing. Reiki kan hjælpe med helbredelse af mange forskellige former for fysiske problemer og skaber samtidig balance og ro i krop og sjæl. Dette gør sig gældende for såvel dyr som mennesker.

Reiki styrker dit immunforsvar og kan mindske stress, og spændinger, ligesom det understøtter og aktiverer din egen healingsprocess.

Healingen føles ofte meget forskelligt fra person til person og endda fra behandling til behandling, men typiske fornemmelser er varme/kulde, prikken eller snurren og nogle gange falder klienten i søvn.

Men Reiki virker uanset om du mærker noget, og da Reiki går derhen, hvor du har mest brug for det, er det din egen krop, der bestemmer, hvor du har brug for healingen.

Reiki støtter dig lige præcis der hvor du er, og understøtter andre behandlingsformer, det være sig medicinsk, zoneterapi, psykoterapi, kiropraktik, etc.

Reiki arbejder med energistrømmene i dine eller dit dyrs chakraér, og derigennem sikres øget balance og energistrømme i netop chakraerne.

Reiki uddannelsen består af Reiki l og Reiki ll, hvor Reiki l er direkte healing, mens Reaiki ll blandt andet inkluderer situationshealing, fjernhealing, psykisk healing og husrensning. Jeg har såvel Reiki l som Reiki ll.

Reiki Healing kan ske ved såvel ”håndspålæggelse” som ved fjernhealing. Begge dele er meget effektive, og støtter dig, lige præcis der, hvor du eller dit dyr har behov.

Reiki har ofte vist sig meget effektivt hos børn med særlige udfordringer, da healingen giver fornyet ro, balance, styrke og selvtillid.

Jeg tilbyder Reiki til dig og til dit dyr. Under healingen beder jeg om hjælp fra mine guider, og jeg stiller mig til rådighed for at Reiki energien kan hjælpe, der hvor behovet er.

Fysisk Reiki kan gives hjemme hos dig i trygge omgivelser for dig og dit dyr eller i min klinik. Behandling af dit dyr vil altid ske hjemme hos dig, med mindre der er tale om fjernhealing.

En fysisk behandling tager ca. 1 time, mens det for dyr typisk tager 30-45 min afhængigt af dyrets størrelse og udfordringer.

Fjernhealing følges op med en samtale, hvor jeg deler, hvad jeg fornemmede under healingen.

Du skal påregne 4-5 behandlinger inden for 21 dage for at opnå fuld effekt, såfremt der er tale om et specifikt problem, og ikke en generel velvære behandling.

Healingen kan også kombineres med rideterapi, hvor en del af sessionen vil ske sammen med mine heste eller med din egen hest. Det kan være fra jorden, såvel som fra ryggen, afhængig af dig. Her vil hestene indgå som en afstressende del af healingen, og en del af healingen vil ind i mellem ske mens vi er med hestene.

Healingen kan også ske som en del af telepatien med dit dyr, hvor healingen kan løse op for de fysiske udfordringer, dit dyr fortæller om.