Essentielle Olier fra Dóterra

Lad naturen hjælpe dig og dit dyr videre

For mig er de essentielle olier en naturlig del af min værktøjskasse - både når jeg arbejder med dyr og med mennesker. 

Flere og flere steder, f.eks. i USA, bruger den etablerede dyrlæge-verden essentielle olier på lige fod med traditionel medicin. Alt det, vil jeg snart fortælle mere om. 
Jeg ser gang på gang, hvordan den rette olie kan støtte et forløb, og en behandling, hvad enten der er tale om fysiske eller adfærdsmæssige problemstillinger. 

Olierne har mange positive gevinster, som man hurtigt både kan se og mærke.
Olierne fra Dórterra er de fineste, og reneste olier, der alle laves ud fra et bæredygtigt perspektiv. Det har været et vigtigt kriterie for mit valg af olier. 

Hvis du vil høre mere om, hvordan essentielle olier kan hjælpe dig eller dit dyr, så kontakt mig for en snak. Sammen finder vi frem til den rigtige løsning for dig. 

Hvad er Essentielle Olier?

Vi ved alle, hvordan vi bliver påvirket af dufte. Essentielle olier findes naturligt i f.eks. frø, bark, rødder, blomster og andre dele af planterne. Essentielle olier er i århundrede blevet brugt som lægemiddel, cremer, parfumer, elskovsmiddel, madlavning og meget andet. 

Hvordan bruger man Essentielle Olier?


Essentielle olier bruges til mange både fysiske og følelses/adfærdsmæssige udfordringer og til generel velbefindende. De kan både bruges enkeltvis og som en blanding af flere, afhængig af, hvad man ønsker at opnå. 

Aromatisk Diffusing

Nogle af de essentielle olier stimulerer meget, når de diffuses, andre skaber ro og blidhed. Derudover har det den fordel, at luften renses generelt. 

 Udvortes Brug


Essentielle olier optages nemt gennem huden, og kan altid påføres huden, enten som creme, blandet med en bæreolie, eller direkte.


Indvortes Brug

I mange år er visse essentielle olier blevet brugt som et kulinarisk supplement. Flere af disse kan med fordel bruges som kosttilskud til at afhjælpe flere forskellige problemstillinger. Essentielle olier er fantastiske til at hjælpe både dig, din familie og dine dyrs hverdag. Uanset om I bruger dem med diffuser, udvortes eller indvortes, vil I opleve hvor stor en forskel aromaterapi kan gøre for jer. 

Jeg glæder mig til at dele mine erfaringer med dig, og du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du er blevet nysgerrig.