Telepati - dyrenes stemme

Du kender det sikkert godt – følelsen af, at dit dyr forsøger at få dig til at forstå noget – og det gør det med stor sandsynlighed også

Dyr har en stemme – vi glemmer bare ofte at lytte til dem.

Jeg er uddannet dyretelepatør hos Ditte Young, som er en af landets mest anerkendte dyretelepatører. 

Der kan være mange grunde til at du ønsker at tale med dit dyr.
Måske har I en specifik udfordring, eller måske vil du bare høre, om dit dyr har det godt.

Uanset om du har en specifikt adfærds eller fysisk udfordring, eller du bare vil høre, om det har det godt, kan jeg tilbyde en telepatisk samtale med dit dyr.
Som en del af telepatien kommer jeg ind på dyrets personlighed, velbefindende, fysiske udfordringer og relationer til nære relationer, inkl. ejer.

Jeg får beskeder fra dit dyr på flere forskellige måder, - det afhænger ofte af dyret, og hvad dyret har på hjertet.
Nogle gange får jeg ord og tanker, andre gange følelser. Når dyrene vil forklare, om de har ondt, mærkes det ofte fysisk på min krop.

Når jeg modtager beskeder fra dit dyr, uanset hvordan jeg modtager disse, formidler jeg det videre til dig, enten gennem et skriftligt dokument, eller ”live” på stedet/over telefonen.

Telepatien kan være med såvel levende som dyr, der er gået over til den anden side.

Telepatien kan også kombineres med Reiki Healing af dit dyr, hvor dit dyr først forklarer, hvor den ønsker fokus for healingen, og hvor jeg forklarer dit dyr, hvad der skal ske med healingen. Min erfaring er, at de fleste dyr er meget glade for healingen, men gerne vil vide, hvad der skal ske, før behandlingen går igang.